Productie

Koper Automatisering is een flexibele betrouwbare partner die applicaties levert voor bedrijven in alle formaten, van small business tot multinationals. Onze software ondersteunt dusdanig dat u zich op uw kerntaken kunt richten. Q2 is ontstaan door een behoefte uit de markt: er was vraag naar maatwerk omdat de generieke oplossingen die momenteel aangeboden worden niet langer voldoen.

Q2 Solutions

Met Q2 Solutions biedt Koper u een stevig fundament waar ieder bedrijf met al zijn specifieke wensen terecht kan om vervolgens zijn eigen softwarehuis op te kunnen bouwen. Het bestaat uit een basisprogramma en meerdere modules. De modules kunt u naar behoefte aan of uit zetten. Een van de belangrijkste pluspunten van Q2 is de ‘track and trace’ functie. Met deze functie kunt u eenvoudig zien waar de ingrediënten die in het product zitten zijn, van welke leverancier ze afkomstig zijn, in welke batch ze verwerkt zijn en welke houdbaarheidsdatum eraan verbonden is. Zo kunt u altijd de kwaliteit controleren en snel schakelen wanneer dat nodig is. Ook voldoet u met Q2 aan de eisen die de NVWA heeft gesteld aan de kwaliteitscontrole van producten en ingrediënten.

Daarnaast hebt u op ieder moment inzicht in actuele voorraadposities en voorraadwaarde, kunt u geplaatste inkooporders registreren en controleren en contracten per klant aanmaken, ieder met hun eigen specifieke kenmerken.

Bespreek uw wensen met een van onze experts

Wij nemen uw zorgen omtrent ICT graag uit handen

De reeks van diensten is zeer uitgebreid, welke wij graag met u doornemen. Van incidentele ondersteuning tot volledige uitbesteding van uw systeembeheer, wij hebben een passende dienst bij uw wensen.

w

ICT Service

Voor uw systeembeheer, ICT-vragen, storingen en onderhoudswerkzaamheden staan onze technici voor u klaar! Op afstand vanaf onze helpdesk, in onze technische dienst, of bij u op locatie.

Hardware en Software

Servers, werkstations, laptops, beeldschermen, printers en ICT hardware en software waarmee u effectief aan de slag kunt.

Online werken

Online werken met uw bedrijfssoftware. Waar, wanneer en op welk apparaat u maar wilt.

On-site server

Op maat werken op servers binnen uw bedrijfspand, met uw bedrijfssoftware.

IT security scan

Inzicht in de IT risico’s van uw organisatie, met aanbevelingen voor de beveiliging van uw IT-systemen en bedrijfsdata.

WIJ ZIJN PARTNERS VAN: