Over ons

Al meer dan 20 jaar toonaangevend in de sierteeltsector en meer dan alleen een software leverancier

Over ons

Koper Automatisering

In de 20 jaar dat Koper Automatisering bestaat, hebben we de sierteeltsector zien groeien: van uitgeprinte vrachtbrieven tot aan de hoogwaardige technische oplossingen die nu standaard zijn. In die jaren zijn wij meegegroeid. Destijds boden wij al oplossingen om bedrijven te ondersteunen in hun bedrijfsvoering en vandaag de dag doen we dat nog steeds.

Wij zijn niet ‘gewoon een softwareleverancier’. We zijn uw partner voor al uw technische oplossingen en uw automatiseringswensen. Onze software is op maat voor uw te maken en samen kijken we naar wat voor u de beste oplossingen zijn.

Meerdere toonaangevende bedrijven uit de Hillenraad zien ons als hun partner in de automatisering van de bedrijfsprocessen. Samen met hen en met u blijven wij onze producten ontwikkelen en laten onze diensten meegroeien met uw bedrijf en met de sector.

Omdat Koper een Microsoft Silver Partner is, garanderen we dat onze producten ontwikkeld worden met de laatste technieken van Microsoft en daardoor altijd actueel zijn. Dit zorgt er gelijk voor dat onze systemen betrouwbaar zijn. Daarnaast staat onze supportafdeling 24 uur per dag voor u klaar om storingen of eventueel andere problemen op te lossen.

Wij zijn ervan overtuigd dat ‘alles kunnen’ niet mogelijk is. Daarom zijn we ook niet bang om ‘nee’ te zeggen als we denken dat het niet de beste oplossing voor uw organisatie is. Maar we doen wel ons uiterste beste om samen met u ervoor te zorgen dat we die beste oplossing wel vinden.
De tijd van leren kruipen hebben we gehad, het is tijd om stevig door te wandelen.

Maak kennis met een onze specialisten