Logistieke sector

In de logistieke sector is de digitalisering volledig aan de gang

Logistieke sector

Voorraadbeheer

In de logistieke sector is de digitalisering volledig aan de gang. Waar nog niet zo lang geleden alles met papier werd gedaan, is automatisering van het voorraadbeheer nu vrijwel de standaard. Ook Koper Automatisering heeft een duidelijke oplossing voor uw voorraadbeheer.

KBT-Locatie

KBT-Locatie geeft inzicht in voorraadlocaties binnen de organisatie. Met dit pakket bent u altijd op de hoogte van uw actuele voorraad op alle locaties binnen uw bedrijf. Elk bedrijf dat aan warehousing doet, kan met dit pakket uit de voeten. Net als alle andere oplossingen van KBT is ook Locatie ook te verrijken met maatwerk indien nodig.

Bespreek uw wensen met een van onze experts

Wij nemen uw zorgen omtrent ICT graag uit handen

De reeks van diensten is zeer uitgebreid, welke wij graag met u doornemen. Van incidentele ondersteuning tot volledige uitbesteding van uw systeembeheer, wij hebben een passende dienst bij uw wensen.

w

ICT Service

Voor uw systeembeheer, ICT-vragen, storingen en onderhoudswerkzaamheden staan onze technici voor u klaar! Op afstand vanaf onze helpdesk, in onze technische dienst, of bij u op locatie.

Hardware en Software

Servers, werkstations, laptops, beeldschermen, printers en ICT hardware en software waarmee u effectief aan de slag kunt.

Online werken

Online werken met uw bedrijfssoftware. Waar, wanneer en op welk apparaat u maar wilt.

On-site server

Op maat werken op servers binnen uw bedrijfspand, met uw bedrijfssoftware.

IT security scan

Inzicht in de IT risico’s van uw organisatie, met aanbevelingen voor de beveiliging van uw IT-systemen en bedrijfsdata.

WIJ ZIJN PARTNERS VAN: