Vakantie. Nog even volhouden en dan mogen we weer!

De gedachte aan vakantie alleen al geeft de gemiddelde Nederlander een glimlach van oor tot oor. Maar die glimlach is snel weg als we over alle vakantiedetails gaan nadenken.

Simpele zaken, zoals het kiezen van een bestemming en het boeken van de vakantie zelf, levert al heel wat keuzestress op. Boekt u zelf een vakantie of schakelt u de hulp in van een reisbureau? Een weekendje weg naar de Veluwe is natuurlijk geen probleem; dat kunt u makkelijk zelf regelen vanachter uw eigen computer. Een weekje Dordogne of het Zwarte Woud gaat ook nog wel, maar het wordt anders als u en uw gezin op safari in Afrikaans land willen. Laat staan als u wilt ontdekken hoe het culinair klimaat is in bijvoorbeeld Noord-Korea.

Plannen Voordat het avontuur überhaupt van start gaat, doet u uiteraard gedegen vooronderzoek naar de vakantiebestemming als gaat om zaken en handige tips die u vooraf graag wil weten. Niemand wil tenslotte malaria oplopen of in een overvolle cel eindigen, omdat de kinderen per ongeluk nationaal erfgoed hebben gepikt in dat leuke kleine museumpje net buiten de stad.

Achter elke geslaagde vakantie zit een goed van te voren doordacht plan. Iedereen met kinderen die ooit zonder plan op vakantie is gegaan, kan dit beamen. Het loont dus om alle ideeën in kaart te brengen en samen met het reisgezelschap een plan uit te broeden.

ICT-land

Zo is het ook als u op reis gaat door het land dat ICT heet. Misschien weet u al precies waar u heen wil; misschien heeft u alleen een idee van richting. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat verdwalen een reëel gevaar is. Daarom willen wij graag uw reis begeleiden en als u het goed vindt, met u meegaan.

Niet alleen als reisleider, maar ook als reisgenoot. Wij denken te weten waar de lekkerste restaurantjes en streetfood-kraampjes te vinden zijn. Maar écht weten of het te nassen is, doen we natuurlijk pas als we met u mee eten.

Daarom gebruiken wij dezelfde producten die we ook u aanbevelen en bellen wij met dezelfde telefooncentrale waarmee u belt. Uiteraard zijn er ook zaken die we simpelweg niet kunnen, onze eigen website bijvoorbeeld maken we niet zelf (maar besteden we dat uit aan een kundige partner).

Bent u een ICT-reis aan het plannen, en wilt u daarin gesteund worden? Neem dan contact met ons op, we gaan graag met u (mee) op reis.