KBT-ClientExport

logo koper groot

CLIENT Export is een systeem voor het geautomatiseerd indienen van inspectie-aanvragen en van verzoeken tot waarmerken van certificaten bij de keuringsdiensten.
Het systeem is ontwikkeld door het Ministerie van Economische Zaken in samenwerking met de NVWA, het bedrijfsleven en de keuringsdiensten.

Na veel aanloopproblemen is het Koper Automatisering gelukt om vanuit ons ERP pakket KBT-Pro een volledig automatische koppeling op te zetten met Client Export.
Dit betekend voor u als gebruiker van KBT-Pro dat u geen onnodig gebruik meer hoeft te maken van de webschermen.
De inspectieaanvraag tot het printen van het uiteindelijke Fyto document kunt u vanuit KBT-Pro doen.
U gebruikt simpelweg de (lege) order of factuur gegevens om een aanvraag te doen vanuit KBT-Pro.

Omdat gebleken is in de markt dat onze koppeling met Client Export het beste werkt, hebben wij deze ook als losse module beschikbaar.
U kun dan eenvoudig via een Excel file een koppeling maken om gegevens uit uw huidige systeem te exporteren naar de Koper CLE module in de Cloud.

 

Bloemenkrant 2015:

KBT-ClientExport: de enige oplossing die werkt!
Ook Waterdrinker, Nederlands grootste plantenexporteur, maakt gebruik van de door Koper Automatisering ontwikkelde softwaremodule KBT-ClientExport.
Richard Baardse stelt dat Waterdrinker zelfs de eerste gebruiker was. “Het was eigenlijk een pilot project, maar vanaf het begin zijn we enthousiast. KBT-ClientExport is de enige oplossing die heel goed werkt. Duur is het niet, want maandelijks betaal je hiervoor slechts een klein bedrag. Deze softwaremodule is bovendien gekoppeld aan ons eigen systeem, wat een groot voordeel is. Vervolgens zorgt het voor een perfecte verbinding tussen Client Export en het logistieke ERP softwarepakket bij het verwerken van PD-aangiften. ”
Met KBT-ClientExport wordt als het ware een soort tussenscherm of tussenstap gecreëerd. “Dit maakt alle handelingen voor PD-aangiften direct inzichtelijk en mogelijke correcties kunnen eenvoudig worden aangebracht zonder dat je helemaal overnieuw moet beginnen. Het gebeurt regelmatig dat een land een synoniem of productnaam niet accepteert en zoiets moet je snel kunnen verhelpen. Dat kan met de KBT-ClientExport softwaremodule.”
Overigens bevat Client Export van het KCB nog meer onvolkomenheden en was het volgens Richard Baardse beter geweest als het verplichte gebruik hiervan nog wat langer was uitgesteld. “Client Export van het KCB is ontwikkeld vanuit een Europese blik, terwijl dit een mondiale blik had moeten zijn. Waterdrinker is immers wereldwijd actief. Het pakket is daar niet op berekend. De software module KBT-ClientExport van Koper Automatisering zorgt er echter voor dat we niet stil komen te staan en toch verder kunnen.”

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven

Contact

Koper Automatisering B.V.

"de Legakker"

Turfstekerstraat 63

1431 GD  Aalsmeer

0297-387222

www.koper-it.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.