KBT-Express

logo koper groot

KBT-Express is als software uitermate geschikt om als (kleine) exporteur toch uw klanten te voorzien van compleet aanbod aan producten d.m.v. een uitgekiende e-commerce strategie.

Deze e-commerce strategie bestaat uit VMP (virtuele voorraad koppelingen met veilingen, kwekers en commissionairs) en een no nonsens Webshop en WebApp.

Hierdoor zijn er geen grenzen in het aanbieden van producten aan uw klanten of het nu bloemen, planten of overige producten zijn.

Ook uw klant kan op deze e-commerce strategie meeliften door de ingebouwde klant-voor-klant module op de Webshop.

Met KBT-Express is het ook mogelijk om als een echte commissionair al deze virtuele voorraad en eigen voorraad ook weer via VMP aan te bieden aan de markt.

Verder heeft KBT-Express alle standaard functionaliteit in zich om uw dagelijkse bedrijfsprocessen als inkoop, verkoop, logistiek en facturatie snel en correct uit te voeren.

Kortom KBT-Express is betrouwbare en betaalbare software om uw omzet en afzet markt te vergroten.

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over KBT-Express of ander software van Koper bel dan 0297-387222 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven

Contact

Koper Automatisering B.V.

"de Legakker"

Turfstekerstraat 63

1431 GD  Aalsmeer

0297-387222

www.koper-it.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.