Hardware

logo koper groot

Firma van der Zalm Young Plants start na een gedegen voorbereiding met ingang van komend seizoen met het gebruiken van KBT-Pro.

KBT-Pro gaat worden ingezet voor het verwerken van binnenkomende verkooporders, verzorgen van de inkoop maar ook het plannen van de logistieke afhandeling.

Over Van der Zalm Young Plants:

Van der Zalm Young Plants

In nauwelijks twee generaties is van der Zalm Young Plants uitgegroeid tot één van de toonaangevende leveranciers van jonge planten voor vele tuinbouwbedrijven in Europa.

Uitgangsmateriaal van éénjarigen en meerjarigen, bloeiende, groene en tropische planten hebben wij allemaal in ons assortiment !

De professionele en directe aanpak van de onderneming, die vervat zit in de slogan ‘Professionals in Plants®’ vormt de sleutel tot dit succes. Dit uit zich onder meer in de bevoorrechte relaties met belangrijke binnen- en buitenlandse vermeerderingsbedrijven. Ook de kwaliteit, de service en de zin voor innovatie zijn voor ons een prioriteit.

Uiteindelijk is het de klant die de vruchten hiervan plukt. Gezond en virusvrij plantmateriaal, een gedegen klantenondersteuning door onze medewerkers en uiterst stipte leveringen zijn een garantie voor een duurzame en optimale samenwerking met onze klantenkring.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven

Contact

Koper Automatisering B.V.

"de Legakker"

Turfstekerstraat 63

1431 GD  Aalsmeer

0297-387222

www.koper-it.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.