Hardware

logo koper groot

KBT-Pro voert als ons vlaggeschip onze vloot van bedrijfsmatige softwareoplossingen aan. Met de sierteeltsector als specialisme produceren wij oplossingen die u als importeur, handelaar of exporteur helpen met de dagelijkse bedrijfsvoering in de razendsnelle wereld van de sierteeltsector. 

De ultieme oplossing voor de complete automatisering van order tot afleveren.

 Ideaal voor bedrijven tot 10 medewerkers.

OGP-Online voor overgegeven produkten

De standalone oplossing voor het aanvragen van PD's. Te gebruiken in combinatie met bestaande software van uw eigen leverancier of als standalone oplossing.

Ideaal voor kwekers met een beperkt aantal produkten. Geen opstartkosten, en een vast abonnementsbedrag. Of betalen per werkelijk verkochte partij. Wat u wil.

Het facturatiesysteem voor iedere handelsonderneming of dienstverlener. Een compleet offerte, order en facturatiesysteem. Met name geschikt voor bedrijven die niet 'in de sierteelt' zitten.

Uiteraard kunnen wij u alle gangbare hardware leveren die u nodig heeft voor uw bedrijfsvoering. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in specifieke hardware voor de veeleisende sierteeltsector. 

Datalogic scanners doen uw werk.

Niet alleen produceren wij software en verkopen wij hardware. Onze expertise staat ook volledig tot uw beschikking. Of het nu gaat om systeembeheer of consultancy aangaande uw logistieke proces, wij denken graag met u mee.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven

Contact

Koper Automatisering B.V.

"de Legakker"

Turfstekerstraat 63

1431 GD  Aalsmeer

0297-387222

www.koper-it.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.