Blog

logo koper groot

koperautomatisering Internet criminelen met een eigen servicedesk

 

 

Afgelopen week heb ik een hele leuke maar heftige week gehad. Ik ben samen met mijn collega’s ROOD geschilderd! Niet letterlijk, maar figuurlijk. We waren namelijk uitgenodigd bij Exact voor een ‘onboardingsdag’, omdat we een samenwerkingsverband met hen hebben gesloten. Samenwerken en kennis delen, om zo beter onze klanten te kunnen bedienen; dat is de gezamenlijke doelstelling. 

koperautomatisering Internet criminelen met een eigen servicedesk

 

 

Afgelopen week hoorde ik een verhaal op de radio over cybercrime. Dat blijkt booming business te zijn! Er wordt door de securityafdeling van IBM geschat dat er jaarlijks voor 445 miljard dollar in omgezet wordt. Dit enorme bedrag wordt bij elkaar gesprokkeld door middel van het stelen van data (bedrijfsgegevens, klantgegevens, virussen enz.). 

KoperAutomatisering komkommertijd

 

 

Wanneer ik mijn bijna-dagelijkse wandeling door de bloemenveiling in Aalsmeer maak, hoor ik het van veel ondernemers: In de zomer kakt de sierteelthandel altijd een beetje in. Tijd voor vakanties dus! Zorgen dat het batterijtje weer volledig opgeladen is voor de rest van het jaar, zodat we weer kunnen knallen op de piekmomenten.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven

Contact

Koper Automatisering B.V.

"de Legakker"

Turfstekerstraat 63

1431 GD  Aalsmeer

0297-387222

www.koper-it.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.